Gegarandeerd Resultaat!

Veel ondernemingen worstelen vaak met onbetaalde vervallen facturen, moeizaam betalende en vaak ook ontevreden klanten. Dat zorgt voor cashflow problemen en onnodige afschrijvingen waardoor groei en investeringen uitblijven. Wij hebben de ultieme oplossing om, onder andere, deze problemen aan te pakken.

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening en geven dankzij onze kennis en expertise gegarandeerd resultaat.  Zonder dat dit ten koste gaat van onze opdrachtgevers en de relatie met haar klanten. We ondersteunen organisaties op alle mogelijke manieren, nemen hen werk uit handen en zorgen voor oplossingen die werken. Dankzij onze kennis en kunde binnen vele sectoren zijn we ook écht van meerwaarde.

Wij bieden u een breed scala aan diensten op het gebied van klant acceptatie, facturatie, incasso en alles daartussen in. Alles in 1 cloud platform. Zelf de controle houden of (deels) uitbesteden? Geen probleem!

Quick Scan

Uw huidige debiteurenbeheer / Order to Cash situatie laten beoordelen.

Onze Quick Scan is een evaluatie- en benchmarking-oefening ontworpen om systemen en processen te analyseren en te benchmarken met leidende industriële praktijken en strategische initiatieven aan te bevelen om hiaten aan te pakken die zijn geïdentificeerd op het gebied van Credit Management / Debiteurenbeheer.

Consultancy Deliverables

Het advies dat voortkomt uit onze Quick Scan zal een presentatie zijn die de uitgevoerde analyse van de situatie samenvat, samen met de identificatie en prioritering van een lijst met initiatieven die deel zouden moeten uitmaken van de roadmap die moet bijdragen aan de strategische doelen.

Risico

Beoordelen van de kredietwaardigheid en betaalgedrag van klanten is cruciaal voor elke onderneming.

Wij hebben direct online toegang tot bedrijfsinformatie in 99 landen, volledig geïntegreerd in onze cloud tool.

Facturatie

Heeft u uitdagingen op het gebied van facturatie, waaronder de dagelijkse facturenstroom en opvolging?

Digitale facturen worden sneller ontvangen door de juiste persoon en daardoor vaak ook sneller betaald.

Met onze e-facturatie oplossingen verwerken wij al uw uitgaande facturen elektronisch en digitaal. Samen met u bepalen we hoe we per debiteurtype of factuursoort te werk gaan. Uiteraard integreren  we de facturatie volledig in uw bestaande processen en worden de facturen verstuurd conform uw huisstijl.

Debiteurenbeheer

Een klant die uw facturen niet betaald kan gevolgen hebben voor uw liquiditeit.

Daarom is het tijdig incasseren van niet betaalde facturen van essentieel belang. Met onze software, onze kennis kunde en ervaring zullen wij uw openstaande facturen op een snelle en klantvriendelijke manier incasseren.

Heeft u vragen rondom debiteurenbeheer?

Gallus Credit Agency adviseert en begeleidt bij Incasso, Outsourcing, gebrek aan personeel, Credit Management Software, Krediet/bedrijfsinformatie en Factoring.

Outsourcing

Met Business Process Outsourcing (BPO) van GCA Finance, nemen we al uw creditmanagement-processen uit handen.

U kunt het volledige facturatie- en debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze experts uitbesteden: vanaf het versturen van de factuur, het verwerken van de betalingen tot en met eventuele juridische maatregelen.

U laat ons de zorg van uw ‘Credit Customer Care’ overnemen!

Zodat u zich kan focussen op de groei van uw bedrijf. In alles wat wij doen, gaan wij voor een maximale klantenretentie zodanig dat uw klant “ klant” blijft!

Incasso

Om de kans van slagen in het minnelijke traject te optimaliseren zetten wij in op een strategie waarbij onze incassospecialist veelvuldig contact zoekt met uw debiteur.

Deze strategie is uitzonderlijk intensief. Wij maken daarvoor gebruik van alle mogelijk denkbare communicatiekanalen om uw vordering te incasseren. Daarnaast beschikken wij over een landelijk platform van juristen en gerechtsdeurwaarders die wij te allen tijden kunnen inschakelen mocht het minnelijke traject niet slagen. Openstaande vorderingen worden hierdoor in vrijwel iedere situatie snel en op de juiste manier afgehandeld.

Kostenrisico volledig uitsluiten? Dat kan met onze “Incasso zonder Kosten” oplossing!

Samen de mogelijkheden bespreken?