Gepubliceerd op: 20 februari 2019

Waarom debiteurenbeheer uitbesteden?

Het outsourcen of uitbesteden van uw debiteurenbeheer, administratie en eventueel facturatie biedt vele voordelen. U kunt hierbij denken aan:

Meer tijd.

U kunt de tijd die u besteedt aan debiteurenbeheer besteden aan ondernemen of andere (belangrijke) zaken, waardoor u efficiënter en effectiever uw werk doet.

Minder kosten.

Als u iemand voor debiteurenbeheer in dienst neemt, zijn dat vaste (personeels)kosten die u altijd kwijt bent. Bij uitbesteding van debiteurenbeheer worden het variabele kosten, omdat u betaalt op basis van de hoeveelheid werk.

Expertise.

Debiteurenbeheer is een specialistisch beroep/vak. Door te kiezen voor uitbesteding aan een specialist, weet u dus zeker dat het zo goed en efficiënt mogelijk gebeurt.

Verbetering liquiditeit, eerder uw geld.

Professionals in debiteurenbeheer zijn experts om uw klanten uw facturen eerder te laten betalen zonder de relatie te beschadigen. U krijgt dus eerder uw geld. Geld dat u kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien.

Geen vervelende gesprekken meer.

Uw eigen medewerkers, en wellicht uzelf ook, zijn misschien voorzichtiger met het verzenden van betalingsherinneringen en aanmaningen. Bij uitbesteding nemen de experts het over en zullen voor u de, soms pittige, gesprekken voeren.

HEEFT U VRAGEN OVER UITBESTEDING VAN UW DEBITEUREN ADMINISTRATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!


Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6